Days
Hours
Minutes
Seconds
Photo Days Het Fotosalon
Welkom op de website van Photo Days 2018. Wij verwelkomen u op 10, 11 en 12 maart in Paleis 4 van Brussels expo voor demonstraties van de nieuwste camera’s en uitrusting door de specialisten van meer dan 200 merken. Kom uw fotografie talent versterken op onze sets, leer bij tijdens de vele workshops en voordrachten, test de nieuwste producten uit en nog zoveel meer. Afspraak op de Photo Days.

Ook dit jaar staat er een hele reeks voordrachten, gegeven door gerenoveerde fotografen, op u te wachten op de Photo Days.

De nieuwste producten

Ontdek en test de nieuwste producten van alle grote merken.

Animaties

Volg een topfotograaf in actie of test uw eigen kennis in onze vele professionele studio's.

Tentoonstellingen

Geniet van de verbluffende beelden, zorgvuldig voor u geselecteerd, tijdens onze fototentoonstelling

Onze Partners
Wij bedanken alvast onze sponsors en partners voor hun steun voor de Photo Days.
3
Dagen
25
Sprekers
220
Merken
11.625
Bezoekers in 2017
Photodays Over ons

Voor de twaalfde maal op rij organiseert Vi.Pi Events de beurs voor fotografie, video en de beeldvormingsindustrie in het algemeen. Het initiatief is ondertussen een gevestigde waarde geworden in ons land.

In het begin, en onder de naam Photo Business Days, richtte de beurs zich tot 2014 uitsluitend tot vakmensen. In 2015 opende de beurs ook haar deuren voor het grote publiek.  ‘Business’ werd dus geschrapt en de beurs evolueert nu onder de benaming Photo Days.

Gezien het groeiend succès van de beurs (7500 bezoekers in 2015, 9500 bezoekers in 2016) verhuisde de beurs in 2017 naar de prestigieuze site van Brussels Expo op de Heizel waar zij 11.625 bezoekers aantrok. Verschillende nieuwe exposanten hebben zich gemeld voor de beurs in 2018.

Op de Photo Days vindt u de grootste fotografiemerken ter wereld terug. U krijgt de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera’s (reflexcamera’s, bridgecamera’s, compact camera’s, instant camera’s,…) uit te testen. Tegelijk kunt u kennismaken met de oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij uw activiteit, van studioshoots tot mobiele fotoreportages (optieken, zoomlenzen, statieven, reflectors en flitsers, verlichting, opslagmedia,…).

 

De PhotoDays zijn ook ideaal om de eerste stap te zetten naar de nieuwste technieken of ze beter te beheersen, van opname tot afdruk over de opslag, de bewerking,… (Software, ontwikkelingsmateriaal, afdruk, kiosken en minilabs,…).

Men kan er ook deelnemen aan de vele demonstraties en workshops op de stands van de exposanten en het werk van een aantal fotografen via tentoonstellingen en fotogalerijen.

Verschillende beroemde fotografen geven tijdens de Photo Days ook spreekbeurten over hun werk.

Aangezien de opnamesector een belangrijke acteur is in de sector van de drones worden de Photo Days georganiseerd in samenwerking met de Drone Days, de Europese beurs van de civiele drone. Een toegang tot de Photo Days geeft eveneens  toegang voor de Drone Days.

Contact

[/et_pb_text]
[/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]