Days
Hours
Minutes
Seconds
Photo Days Het Fotosalon
Welkom op de website van Photo Days. Wij verwelkomen u op 13, 14 en 15 maart 2020 van 10u tot 18u in Brussels expo voor demonstraties van de nieuwste camera’s en uitrusting door de specialisten van meer dan 200 merken. Kom uw fotografie talent versterken op onze sets, leer bij tijdens de vele workshops en voordrachten, test de nieuwste producten uit en nog zoveel meer. Afspraak op de Photo Days.

Tijdens de Photo Days kan u een hele serie van voordrachten volgen, gegeven door gerenomeerde fotografen.

Ontdek en test de nieuwste producten van alle grote merken.

Animaties

Volg een topfotograaf in actie of test uw eigen kunnen in onze verschillende professionele studio's.

Tentoonstellingen

Geniet van de verbluffende beelden, zorgvuldig voor u geselecteerd, tijdens onze fototentoonstelling

Ticket Prijzen
Hieronder kan u de prijzen voor de verschillende tickets voor de beurs vinden. Kinderen onder de 12 jaar, vergezeld van een betalende volwassene, krijgen gratis toegang.
Aan de ingang
12.00
ROUTE

Ticketprijs bij aankoop ticket aan de ingang.

Geldig voor 1 toegang tot de Photo Days.
Te gebruiken op 13, 14 of 14 maart.

Betalen kan cash of met Bancontact.

Early Bird
10.00 8.00
NU KOPEN

Promo online voorverkoop tot 20 januari.

Geldig voor 1 toegang tot de Photo Days.
Te gebruiken op 13, 14 en 15 maart.

Ticketing via Brussels Expo, betaling mogelijk met Bancontact, Visa en Mastercard.

Standaard
10.00
NU KOPEN

Standaard ticket in online voorverkoop.

Geldig voor 1 toegang tot de Photo Days.
Te gebruiken op 13, 14 en 15 maart.

Ticketing via Brussels Expo, betaling mogelijk met Bancontact, Visa en Mastercard.

Groepen
10.00 8.00
NU KOPEN

Ticketprijs in online voorverkoop. Minimum 15 personen.

Geldig voor 1 toegang tot de Photo Days
Te gebruiken op 13,14 en 15 maart.

Ticketing via Brussels Expo, betaling mogelijk met
Bancontact, Visa ou Mastercard.

PRO's/Pers
0.00
REGISTREREN

Professionelen uit de fotografiesector en journalisten krijgen gratis toegang tot de beurs.
Indien u reeds geregistreerd bent bij ons, zal u in de maand Februari uw gratis tickets via mail ontvangen. Indien u bij ons nog niet geregistreerd bent, kan u een aanvraag doen om als professioneel geregistreerd te worden.

STUDENTEN
0.00
REGISTREREN

Studenten fotografie krijgen gratis toegang tot de beurs op voorwaarde dat de aanvraag wordt gedaan via hun (erkende) school. Vraag aan jouw school of zij reeds bij ons geregistreerd zijn.
Bent u een verantwoordelijke of een medewerker van een school? Registreer dan nu uw school en bekom gratis toegang voor uw studenten.

Foto Wedstrijd
Onze Partners
Wij bedanken alvast onze sponsors en partners voor hun steun voor de Photo Days.
3
Dagen
25
Sprekers
220
Merken
13.049
Bezoekers in 2019
Photo Days 2019 in beeld
Photodays Over ons

Voor de zestiende emaal op rij organiseert Vi.Pi Events de beurs voor fotografie, video en de beeldvormingsindustrie in het algemeen

In het begin, en onder de naam Photo Business Days, richtte de beurs zich tot 2014 uitsluitend tot vakmensen. In 2015 opende de beurs in de gebouwen van Tour & Taxis ook haar deuren voor het grote publiek.  ‘Business’ werd dus geschrapt en de beurs evolueert nu onder de benaming Photo Days.

Gezien het groeiend succès van de beurs, 7500 bezoekers in 2015, 9500 bezoekers in 2016, verhuisde de beurs in 2017 naar de prestigieuze site van Brussels Expo op de Heizel waar zij in 2017 11.625 bezoekers aantrok , 12.398 in 2018 en 13.049 in 2019.

Voor 2020 verhuist de beurs van paleis 4 naar paleis 1, een veel moderner paleis en beter toegankelijk. De beursoppervlakte vergroot ook van 6.500m2 naar 7.500m2.

Elk jaar melden zich verschillende nieuwe exposanten voor de beurs en in 2020 zal men er ook voor de eerste maal fotoscholen kunnen ontdekken.

Op de Photo Days vindt u de grootste fotografiemerken ter wereld terug. U krijgt de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera’s uit te testen. Tegelijk kunt u kennismaken met de oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij uw activiteit, van studioshoots tot mobiele fotoreportages (optieken, zoomlenzen, statieven, reflectors en flitsers, verlichting, opslagmedia,…).

De PhotoDays zijn ook ideaal om de eerste stap te zetten naar de nieuwste technieken of ze beter te beheersen, van opname tot afdruk over de opslag, de bewerking,…

Men kan er ook deelnemen aan de vele demonstraties en workshops op de stands van de exposanten en het werk van een aantal fotografen via tentoonstellingen en fotogalerijen.

Verschillende beroemde fotografen geven tijdens de Photo Days ook spreekbeurten over hun werk.

Wenst u deel te nemen als exposant aan de Photo Days 2020 of heeft u andere vragen betreffende de organisatie van de beurs, kan u ons altijd contacteren via mail op info@photo-days.be.

Wegbeschrijving

Volg ons op Facebook

en ontvang steeds het laatste nieuws over de beurs.